Social Media

Als een geautomiseerde fabriek weten we alles in goede banen te leiden en de leukste samenwerkingen aan te gaan.

Zo gaan we het doen

Met te gekke content gaan we jouw social media kanalen nieuw leven inblazen en naar het volgende level tillen.

Meerdere kanalen, meerdere doelgroepen

Social media werkt alleen wanneer je er ook écht mee bezig bent. Niet af en toe gedwongen iets plaatsen, maar met een doel en strategie. Loop je daarin vast? Dan helpen wij je graag verder. Ieder kanaal heeft een andere doelgroep en moet daarom anders benaderd worden. Wij helpen je met het bepalen van de juiste strategie en de uitvoering daarvan!

 

Altijd online, altijd bereikbaar

Iedereen zit op social media. Ook al denk je misschien dat jouw doelgroep er niet te vinden is (bijvoorbeeld omdat je B2B werkt), ieder mens is online te vinden. Wij zetten een social media strategie in elkaar waarmee je jouw doelgroep niet alleen bereikt, maar ook omtovert tot klanten. Dit kun je verwachten:

 

  • Social media strategie op maat
  • Contentkalenders met uniek beeldmateriaal
  • Vlijmscherpe campagnes op social media
  • Organische groei en betrokkenheid
  • Professionele uitstraling
  • Automatische plaatsing

Gratis intake

(+31) 6-2938-3023

Onze diensten

Contentcreatie

Unieke foto’s en video’s van jouw product, dienst of interne scene zorgen ervoor dat jij je onderscheidt van al die anderen.

Branding & Strategie

Met de juiste branding en strategieën voor jouw merk zorgen we voor een structurele groei voor jouw business.

Marketing

Zonder meten, geen marketing. We brengen volledig in kaart waar je jouw doelgroep kunt vinden én hoe je ze omtovert tot klanten.

F.A.Q.

Wil je ondervinden wat wij voor jou kunnen betekenen? Mail, bel of stuur ons een bericht via het contactformulier en wij vertellen je er alles over!  

Ik heb amper content op mijn social media kanalen, maakt dat uit?

Nee hoor, dat geeft niets. We pakken het op waar jij bent gebleven en doen het meteen goed. Wanneer we campagnes gaan draaien ziet de klant direct prachtige gevulde kanalen met interactie. Maandelijks groei je zo niet alleen door de advertenties, maar ook door organische content die aansluit op de doelgroep.  

Hoe ziet zo'n contentkalender eruit?

We gaan uit van 2 tot 3 posts per week op meerdere kanalen. Je krijgt daarom maandelijks een contentkalender met gemiddeld 12 posts, tenzij anders afgesproken. Hierbij houden we uiteraard rekening met de verschillende doelgroepen per kanaal. Ben jij akkoord na het zien van de kalender? Dan gaan we alles voor je inplannen. 

Zijn jullie 24/7 te bereiken?

Wij doen ons best te allen tijde z.s.m. antwoord te geven op jouw vragen. Dit zal tenminste binnen een dag zijn. Ons kantoor is in het weekend gesloten, maar we zijn uiteraard altijd bereikbaar voor noodgevallen. 

Voor welke periode teken ik een contract?

Wij hebben meerdere pakketten waaruit je kunt kiezen. Een kwartaal, halfjaar of een jaarcontract. Bekijk zelf waar jouw voorkeur naar uit gaat. Is het je nog niet geheel duidelijk? Neem dan contact met ons op. Wij gaan minimaal een kwartaal voor je aan de slag, omdat we dan pas écht onze talenten kunnen laten zien. Wij zetten ons voor de volle 100% in, dus dat verwachten we ook van jou. 

Kunnen de werkzaamheden tussentijds worden gewijzigd?

Wellicht heeft het ene aspect op den duur meer aandacht nodig dan het ander. We blijven optimaliseren waar nodig en zijn dan ook flexibel in de werkzaamheden die hier voor nodig zijn. Komt er een evenement aan dat tijdelijk meer aandacht vereist? Dan zetten we die maand alle zeilen bij op bijvoorbeeld het adverteren. Online marketing vereist flexibiliteit van het team en daar zijn we dan ook heel makkelijk in. 

Neem contact op

(Green Offices) Goede Reede 1, 3845 MD Harderwijk

+31 629 383 023

info@socialsellingservices.nl