Over ons

Het team van Social Selling Services staat klaar om jouw social media kanalen te laten scoren!

Onze krachten

Branding & Strategie

Met een brainstormsessie over de marketing & sales, brengen we in kaart hoe jouw merk gaat scoren

Contentcreatie

Unieke foto’s en video’s om jouw product of dienst een professionele uitstraling te geven zijn een must. 

Marketing

Persoonlijke teksten d.m.v. storytelling, e-mailmarketing, webdevelopment, conversie optimalisatie, ijzersterke SEO en data-driven social media advertenties. We got it all! 

Over Social Selling Services

Social Selling Services bestaat uit een team van gedreven en ervaren young professionals. Wij helpen klanten om sales te genereren door het complete pakket aan te bieden. We nemen alles rondom marketing & sales uit handen, zodat ondernemers zich kunnen richten op hun passie en de voor hen leuke aspecten van hun business. Wij doen wat wij leuk vinden en doen dit met succes. Ons salessysteem zorgt ervoor dat ondernemers moeiteloos hun ideale klanten binnenhalen. 

Door de vele succesverhalen blijven wij gemotiveerd om bedrijven te helpen. Geen brug is ons te ver. Met een team van professionele freelancers om ons heen zorgen we voor de beste content en resultaten waar je blij van wordt. Het is onze missie om te scoren en onze klanten tevreden te stellen. Dit doen wij vanuit huis, op een flexplek of op ons kantoor bij Green Offices in Harderwijk. Wees welkom voor een gratis intake en geniet van een heerlijke kop koffie! 

Enkel het beste

9

Ervaren medewerkers

Een team met young professionals en ieder hun eigen expertise. Ervaring en gedrevenheid is de perfecte combinatie voor een team dat scoort. 

9

Nieuwste technologieën

Wij zijn allemaal up-to-date over de nieuwste technologieën en ontwikkelingen binnen onze eigen expertise. Best practices die we direct bij jou kunnen implementeren. 

9

Superieure kwaliteit

Wij durven een kwaliteitsgarantie te geven, omdat we enkel gaan voor een superieure kwaliteit. We stoppen niet voordat het naar wens is. Met als resultaat vele langdurige samenwerkingen. 

Jaar ervaring

afgeronde projecten

maandelijkse klanten

freelancers

”SSS is een geïnteresseerde en klantgerichte onderneming. Ze stellen prikkelende en doelgerichte vragen, zodat ik als ondernemer ga nadenken en gemotiveerd raak om tot actie over te gaan. Zo komen we samen tot mooie resultaten.”

NAthan de Putter – Ripple film

Ons team

Larissa

Larissa

Salestijgah

Danique

Danique

Datanerd

Alyssa

Alyssa

Teksttovenaar

Bo

Bo

Paparazzo

Een team van gedreven vrouwen die alles uit de marketing halen om jouw merk op de kaart te zetten. Met ieder een eigen talent kunnen we de mooiste resultaten halen. Benieuwd wat we voor jou kunnen doen? Neem contact met ons op.

Kom in contact

(Green Offices) Goede Reede 1, 3845 MD Harderwijk

+31 629 383 023

info@socialsellingservices.nl