Marketing

Wij zorgen ervoor dat je weet waar jouw doelgroep zich bevindt, hoe je ze het best kunt benaderen én hoe je ze omtovert tot klanten.

Online Marketing

Persoonlijke social media teksten, storytelling, e-mailmarketing, webdevelopment, conversie optimalisatie, ijzersterke SEO en data-driven campagnes. We got it all!

Vlijmscherpe targeting

Marketing is niet zomaar het verkopen van jouw product of dienst door middel van het internet. Met storytelling, e-mailmarketing, webdevelopment, ijzersterke SEO en data-driven social media advertenties zorgen we ervoor dat jij structureel nieuwe klanten binnenhaalt, maar ook meer haalt uit je huidige klantenbestand.

Door te onderzoeken waar de behoeftes van jouw doelgroep liggen, kunnen we een gericht plan opstellen voor de campagnes. We blijven testen en kunnen zo continu optimaliseren. Dankzij de vlijmscherpe targeting kunnen we binnen enkele weken jouw doelgroep vinden en een complete funnel opzetten. Zo toveren we de bezoeker langzaam om tot een vaste en terugkerende klant.

 

Meten is weten

Data is alles. Wij volgen niet alleen ons hart en intuïtie. We kunnen al onze keuzes en adviezen baseren op de data die we krijgen uit de campagnes. Deze data is een ware goudmijn en zegt alles over de kansen van de onderneming, maar ook waar we het juist niét moeten zoeken.

Tijdens de maandelijkse meetings nemen we de resultaten van afgelopen maand door en komen direct met een concreet plan voor de aankomende maand. Samen komen we tot de mooiste resultaten en zorgen zo voor maandelijkse groei! 

 

Jouw complete online strategie

We willen natuurlijke allemaal hoog ranken in Google en een groot bereik behalen op social media. Maar hoe doe je dat als je ook veel concurrentie hebt? Met onze skills zorgen we voor de complete online strategie. Van de branding tot uniek beeldmateriaal, aansluitende campagnes, e-mailmarketing, SEO en conversie optimalisatie. Het complete pakket voor een structurele groei. Wij creëren het volgende:
 

  • Persoonlijke social media teksten
  • Storytelling
  • Conversie optimalisatie
  • E-mailmarketing
  • Webdevelopment en ijzersterke SEO
  • Data-driven social media campagnes

Gratis intake

(+31) 6-2938-3023

Onze diensten

Contentcreatie

Unieke foto’s en video’s van jouw product, dienst of interne scene zorgen ervoor dat jij je onderscheidt van al die anderen.

Branding & Strategie

Met de juiste branding en strategieën voor jouw merk zorgen we voor een structurele groei voor jouw business.

Social Media

Jouw huisstijl wordt doorgetrokken op alle kanalen. Met een unieke social mediastrategie gaan we jouw online imperium vergroten.

F.A.Q.

Geen vraag is ons te gek. Stel ons gerust al jouw vragen en wij geven je zo snel mogelijk duidelijkheid. Mail, bel of stuur een bericht via ons contactformulier. 

Kunnen jullie mij tips geven over hoe storytelling werkt?

Natuurlijk! Je kunt je altijd inschrijven voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van tips, maar daarnaast laten wij je graag zien waarom wij een bepaalde werkwijze hebben. Als klant nemen wij je altijd mee in het volledige proces. 

Ik heb nog geen e-maillijst, wat nu?

Dat is niet erg. Als je gebruik wilt maken van e-mailmarketing dan helpen wij je om e-mailadressen te verzamelen. Houd er rekening mee dat er geduld voor nodig is om deze data te verzamelen, maar dat degene met de langste adem uiteindelijk het meeste rendement heeft. Het kost veel tijd en energie om een band met de lezers op te bouwen, maar uiteindelijk zal dit zich dubbel en dwars terugverdienen! 

Mijn website rankt hoog in Google, maar ik wil mijn website updaten, komt dit dan niet in gevaar?

Geen zorgen. Wij doen er alles aan om te voorkomen dat jouw ranking in Google keldert. Met de juiste data en ervaringen, weten wij precies waar we rekening mee moeten houden. Ondertussen werken we maandelijks aan jouw ranking om ervoor te zorgen dat je structureel blijft groeien in Google. 

Wat zijn de kosten voor social media marketing?

Voor iedere maand kun je zelf een budget aangeven. We kunnen de advertenties zo instellen dat het budget niet overschreden wordt. Maar, hoe lager het budget, hoe groter de beperkingen. Om goed te kunnen testen en uiteindelijk te kunnen optimaliseren, is er wel voldoende budget nodig. Afhankelijk van jouw doel en product/dienst bepalen we wat het minimale budget zou moeten zijn.  

Kunnen jullie me helpen met mijn SEO-teksten?

Jazeker! Als je liever zelf je teksten schrijft, kunnen we dit altijd voor je nakijken en aanpassen. Een SEO-tekst is niet zomaar een tekst. Om hoger te komen in Google moet je aan wel 200 factoren voldoen. Hier weten wij gelukkig alles van! Maandelijks komen wij met een voorstel voor nieuwe onderwerpen en teksten om ervoor te zorgen dat je structureel gaat groeien.

Neem contact op

(Green Offices) Goede Reede 1, 3845 MD Harderwijk

+31 629 383 023

info@socialsellingservices.nl