Contentcreatie

Met een professionele foto- en videograaf in huis zorgen wij voor ijzersterke content die jouw business onderscheidt. 

Contentcreatie

Unieke foto’s en video’s om jouw product of dienst een professionele uitstraling te geven zijn een must.

Beeld zegt meer dan 1000 woorden

Onze professionele fotograaf zorgt ervoor dat jouw product of dienst het best tot zijn recht komt. Elke maand zorgen wij voor een verzameling van nieuwe content. Niet alleen in de vorm van foto’s en video’s, maar ook ieder ander visueel aspect op jouw website of social media kanalen. Door eenheid te creëren, zorg je ervoor dat jouw merk een professionele en gestructureerde uitstraling krijgt. 

Heb je zelf ideeën, maar weet je niet goed hoe je dit kunt vastleggen? Leg het voor aan onze fotograaf, zij weet er vast en zeker raad mee! 

De tofste content

Om te zorgen dat de boodschap van jouw merk goed overkomt, heb je relevantie en effectieve content nodig. Het is de bedoeling dat je jouw potentiële klanten aanspoort om actie te ondernemen. Het is belangrijk te weten wie jouw doelgroep is en waar de behoeftes liggen. Wij zorgen ervoor dat je met de juiste, afwisselende content antwoord geeft op de vragen van jouw doelgroep. Wij voorzien je van:
 

  • Unieke foto’s van producten, diensten of de interne scene
  • Krachtige social media video’s
  • Bedrijfsfilms
  • Op maat gemaakte grafische visuals

Gratis intake

(+31) 6-2938-3023

Onze diensten

Branding & Strategie

Met de juiste branding en strategieën voor jouw merk zorgen we voor een structurele groei voor jouw business.

Marketing

Zonder meten, geen marketing. We brengen volledig in kaart waar je jouw doelgroep kunt vinden en hoe je ze omtovert tot klanten.

Social Media

Jouw huisstijl wordt doorgetrokken op alle kanalen. Met een unieke social mediastrategie gaan we jouw online imperium vergroten.

F.A.Q.

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Stel ons je vragen en wij schetsen een duidelijk beeld voor je. Uiteraard geheel vrijblijvend!

Wat voor soort beeld wordt er dan gemaakt?

Van te voren spreken we met elkaar af om te brainstormen. Hierbij is het belangrijk dat de strategie al staat en we het beeld kunnen maken dat daarbij past. Denk aan portretfoto’s van het complete team, foto’s van producten of toffe actiefoto’s van jullie dienst. Maar ook korte social media video’s worden gemaakt die inzetbaar zijn voor de campagnes. Na het bewerken maken we een selectie van de content die we gebruiken voor de website en online kanalen. Eens per maand kunnen we een bedrijfsvideo maken die de organisatie volledig in beeld brengt en de zichtbaarheid enorm gaat vergroten.  

Hoe vaak per week wordt er gepost op social media?

Dit is geheel aan jou. We maken een maandelijkse contentkalender aan de hand van de door jou aangegeven posts per maand. We zullen altijd onze adviezen geven, maar gemiddeld kun je uitgaan van 2 a 3 posts per week. 

Is het verplicht om ook video's te laten maken?

Niets is verplicht. Als je denkt dat foto’s voldoende zijn om jouw merk tot zijn recht te laten komen, dan is dat helemaal goed. Onze ervaring leert ons echter dat bewegend beeld zorgt voor vertrouwen bij jouw (potentiële) klanten. Wist je dat video 80% van het huidige internetverkeer in beslag neemt? 

Maken jullie ook persoonlijke content?

Zeker! Het is wetenschappelijk bewezen dat een persoonlijk verhaal achter een product of dienst beter zal doordringen tot bezoekers dan wanneer er enkel feiten worden benoemd. Daarbij onthouden ze dit beter en zorg je voor een stukje vertrouwen. 

Ik heb geen tijd om zelf te posten, is dit erg?

Nee hoor. Zodra wij jouw toestemming hebben om te posten, plannen we alles in. Je hebt hier geen omkijken naar, alles gaat automatisch. 

Neem contact op

(Green Offices) Goede Reede 1, 3845 MD Harderwijk

+31 6 2938 3023

info@socialsellingservices.nl