Kom in contact

Benieuwd naar wat wij voor jouw business kunnen betekenen? Neem contact met ons op en wij vertellen je graag meer. 

Contact info

Ons kantoor

(Green Offices) Goede Reede 1, 3845 MD Harderwijk

}

Openingstijden

M-V: 9.00 – 18.00
Z-Z: noodgevallen 

v

Kom in contact

info@socialsellingservices.nl
+31 629 383 023

Welke uitdaging heb jij voor ons?

Ontmoet ons topteam

Ontvang ik maandelijks een factuur voor de afgenomen diensten?

Jazeker. Enkel de eerste maand hanteren we de 40-60 regeling, waarbij je 40% vooraf betaalt en 60% achteraf. Dit is omdat wij voor de opstart kosten moeten maken door bijvoorbeeld een videograaf langs te sturen. Na de eerste maand ontvang je altijd een factuur aan het eind van de maand. 

Wordt er een vast contactpersoon toegewezen?

Ja! Wij vinden het belangrijk dat het contact met onze klanten persoonlijk en duidelijk is. Met een vast contactpersoon houden wij de lijnen kort. 

Kan ik een pakket op maat krijgen?

Natuurlijk! In principe is marketing altijd maatwerk. De pakketten die wij hebben samengesteld zijn op basis van ervaring en meest voorkomende vraag. Mocht je een specifiek doel hebben dan kunnen we je daar uiteraard bij helpen. 

Wat is het betaaltermijn?

Wij vragen om het volledige bedrag binnen 14 dagen na de factuurdatum te betalen. Ben je verhinderd? Laat het ons weten. 

Kan ik het abonnement tussentijds wijzigen naar een ander abonnement?

Het kan voorkomen dat een pakket toch niet helemaal voldoende is. Bijvoorbeeld wanneer er toch meer mankracht nodig is voor een bepaald evenement. Wanneer we het op tijd weten kunnen we schakelen en zorgen dat jij het pakket krijgt dat aansluit bij de onderneming.