Branding & Strategie

Welk verhaal vertel jij met jouw business? Wij helpen je dit te vertellen met de juiste branding en strategieën.

Branding & Strategie

Met een brainstormsessie over de marketing- & salesstrategie, brengen we in kaart hoe jouw merk het best tot zijn recht komt.

Krachtige branding

Branding. Oftewel, je stempel zetten op jouw product of dienst waardoor jouw doelgroep je van heinde en verre al herkent. Wij gaan je helpen dit te doen op een unieke en krachtige manier. We helpen je het verhaal achter jouw business te vertellen, zodat je het juiste gevoel overbrengt op jouw doelgroep. Tijdens een brainstormsessie brengen we volledig in kaart wat jouw business uniek maakt en hoe we dit online gaan uitstralen. 

Plan de campagne

Je weet wie je bent en wat je jouw publiek wilt vertellen. Maar hoe ga je dit vertellen? Er zijn meerdere manieren om jouw doelgroep kennis te laten maken met jouw merk. Door deze doelgroep te leren kennen, weten we wat werkt en via welke kanalen. Met deze kennis stellen we een geheel op maat gemaakt plan op. Steeds weer blijven we optimaliseren om continue de beste resultaten te behalen. 

Over branding & strategie

De juiste branding en strategieën voor een merk zijn het fundament van iedere onderneming. Wij helpen je te ontdekken wat jouw business uniek maakt en hoe we jouw doelgroep kennis laten maken met jouw product of dienst. Door middel van een brainstormsessie brengen we het volgende in kaart:

 

  • Het verhaal achter jouw bedrijf 
  • Marketing- & salesstrategie
  • Vernieuwd brand book
  • Verbeterde online huisstijl

Gratis intake

(+31) 6-2938-3023

Gerelateerde diensten

Contentcreatie

Unieke foto’s en video’s van jouw product, dienst of interne scene zorgen ervoor dat jij je onderscheidt van al die anderen.

Marketing

Zonder meten, geen marketing. We brengen volledig in kaart waar je jouw doelgroep kunt vinden en hoe je ze omtovert tot klanten.

Social Media

Jouw huisstijl wordt doorgetrokken op alle kanalen. Met een unieke social mediastrategie gaan we jouw online imperium vergroten.

F.A.Q.

We begrijpen het als je vragen voor ons hebt. Stel die dan ook gerust, want wij staan al te popelen om aan de slag te gaan. Mail, bel, app of kom gewoon langs, wij staan voor je klaar. 

Wordt mijn complete branding omgegooid?

Nee hoor. Het is en blijft jouw onderneming, dus ook jouw keuze. We willen je helpen om jouw merk het best tot zijn recht te laten komen. Ben je gehecht aan de huidige branding, dan stellen we een plan op om hiermee uit te gaan blinken. 

Wat nu als ik (nog) geen verhaal heb?

Hoe jouw product of dienst tot stand gekomen is maakt niet uit. Iedere onderneming heeft iets wat haar uniek maakt. Wij gaan op zoek naar jouw USP’s (Unique Selling Point) en maken daar een waanzinnig verhaal omheen!

Kunnen jullie mijn website of landingspagina onder handen nemen?

Zeker! Wij nemen de complete website onder handen. We bouwen een landingspagina die past bij jouw dienst of product en blijven deze optimaliseren aan de hand van de data uit de campagnes. 

Ik heb geen kennis van social media, wat nu?

Gelukkig zijn wij er voor je. Wij kunnen alle social media kanalen voor je opzetten, bijhouden en optimaliseren. Wil je zelf weten hoe het werkt? Dan nemen we je mee in ons proces om het geleidelijk aan over te nemen! 

Is het mogelijk om online meetings te hebben?

Natuurlijk. Het kan voorkomen dat de afstand tot ons kantoor wat groot is om steeds heen en weer te reizen. Een online meeting is voor ons meer dan prima. Voor het creëren van foto’s en/of video’s komen wij graag naar jou toe. Zo krijgen we een beter gevoel bij jouw merk dat we vervolgens online gaan uitdragen. 

Neem contact op

(Green Offices) Goede Reede 1, 3845 MD Harderwijk

+31 629 383 023

info@socialsellingservices.nl